0
REDUCERI

Vitamine

Alive! (fara fier)

30 tablete Mega-Nutrient pentru un nivel optim de energie si imunitate cu 133 de ingrediente esentiale, 100% naturale. Avantaje contine 13..

55,60 Lei

B Natural

B NATURAL este un produs recomandat pentru vitaminizarea, remineralizarea şi îmbunătăţirea stării generale a organismului. CE ESTE DROJDIA DE BERE?..

18,60 Lei

C Natural

C NATURAL este un produs recomandat atât pentru vitaminizarea şi remineralizarea organismului, cât şi pentru funcţionarea normală a sistemului imunita..

18,60 Lei

Ca-Mg-Se-Si organice cu Alga AFA

Descriere Produs “Complex Organic – Ca+Mg+Se+Si organice cu alga AFA” Herbagetica, produs 100% natural ce contribuie la cresterea imunitatii, reduc..

32,70 Lei

Calciu magneziu D

Recomandări: Pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, in crampe musculare, furnicaturi, la copii in perioada de crestere , femei in sarcina..

17,80 Lei

Calciu si Magneziu organic cu vitamina D

CALCIU ŞI MAGNEZIU ORGANIC CU VITAMINA D este un produs natural obţinut prin asocierea unor săruri de calciu şi magneziu, uşor absorbabile, provenite ..

25,10 Lei

Calcium Complex Bone Formula

100 capsule Cea mai complexa asociere de minerale si vitamine, in concentratii optime, cu proprietati superioare, care asigura o absorbtie eficient..

65,00 Lei

Complex B

Recomandări Pentru dezvoltarea generala a organismului, in perioadele de efort intelectual intens, oboseala excesiva , pentru protectia florei intest..

11,50 Lei

Complex B Forte

Numar comprimate: 100 Recomandări Contribuie la refacerea metabolismului și a sistemului imunitar. Crește nivelul de energie și susține sănătatea ..

20,10 Lei

Energiva

Recomandari Asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale; induce starea de confort si stabilitate; pentru tonus optim in viata de zi cu zi; in st..

34,80 Lei

Energiva 1+1 Promo

Recomandari Asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale; induce starea de confort si stabilitate; pentru tonus optim in viata de zi cu zi; in st..

50,20 Lei

Energiva Fem

Numar comprimate: 30 Recomandări Asigură doza zilnică de vitamine necesare organismului, ajută la funcționarea optimă a sistemului circulator..

37,20 Lei

Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)