0
REDUCERI

Detoxifiere, Intoxicaţii

Acai SE 520mg

60 capsule vegetale (Vcaps®) Superfruct cu capacitate antioxidanta exceptionala Avantaje extract standardizat din Açai, 520mg/capsula ga..

78,70 Lei

AHCC plus NAC & Beta Glucan

30 capsule vegetale Asociere de extracte ce ofera proprietati superioare cu efecte benefice excepţionale pentru sistemul imunitar. Avantaje ..

267,60 Lei

Alergocalm

ALERGOCALM este un produs natural recomandat atât pentru desensibilizarea organismului faţă de substanţele alergizante, cât şi pentru reducerea discon..

11,40 Lei

Aloe Ferox 60+30cps

Aloe Ferox, numită şi Aloe amară, are acţiunea detoxifiantă cea mai intensă dintre toate speciile de aloe.     ..

28,40 Lei

Aloe Vera

ALOE VERA este o plantă recomandată pentru detoxifiere, protejarea celulelor hepatice şi procesul de vitaminizare şi remineralizare al organismului. ..

27,30 Lei

Aloe Vera Gel & Juice cu Aloe Polymax

flacon cu 1000ml Planta medicinala cu peste 200 de componente naturale, pentru tonifierea intregului organism Avantaje ​contine gel si suc..

72,70 Lei

Anghinare

ANGHINAREA (Cynara scolymus) este o plantă recomandată pentru funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar. Anghinarea este una din cele mai vec..

22,90 Lei

Anghinare

Recomandări In tulburari dispeptice datorate insuficientei secretorii biliare (dischinezii biliare) Compoziţie Anghinare (Cynarae folium) imbogat..

14,10 Lei

Arginina 1+1

ARGININA este un aminoacid care face parte din grupul substanţelor ortomoleculare, recomandat pentru susţinerea funcţiilor hepatice şi cardiovasculare..

45,00 Lei

Armurariu

ARMURARIU (Silybum marianum) este o plantă recomandată pentru regenerarea şi detoxifierea ficatului, ajutând la susţinerea funcţiilor hepatice. IST..

22,90 Lei

Astragalus

ASTRAGALUS este un supliment alimentar creat pentru a vă susține sistemul imunitar. Acest produs natural vă va îmbunătăți forța de apărare a organismu..

27,30 Lei

Betula Linfa - Extract din seva de mesteacan

Nivele de acţiune: detoxifiant general, aparat urinar, osteoarticular,endocrin, ţesut cutanat, mucoase. Extractul gemoterapic este obţinut din..

18,20 Lei

Afişare 1 - 12 din 79 (7 pagini)