0
REDUCERI

Dacia Plant

Agaricus

AGARICUS este o plantă recomandată pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar şi a regenerării celulare. GLOSAR Agaricus blazei face parte ..

40,40 Lei

Alergocalm

ALERGOCALM este un produs natural recomandat atât pentru desensibilizarea organismului faţă de substanţele alergizante, cât şi pentru reducerea discon..

11,40 Lei

Aloe Vera

ALOE VERA este o plantă recomandată pentru detoxifiere, protejarea celulelor hepatice şi procesul de vitaminizare şi remineralizare al organismului. ..

27,30 Lei

Anghinare

ANGHINAREA (Cynara scolymus) este o plantă recomandată pentru funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar. Anghinarea este una din cele mai vec..

22,90 Lei

Antistres

ANTISTRES este un produs natural conceput în vederea detensionării şi detaşării faţă de agresiunea factorilor externi, ajutând organismul să facă faţă..

21,80 Lei

Antiviral

ANTIVIRAL este un produs natural care susţine organismul în lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor. VIROZELE Virusurile sunt agenţi patogeni d..

21,80 Lei

Arginina 1+1

ARGININA este un aminoacid care face parte din grupul substanţelor ortomoleculare, recomandat pentru susţinerea funcţiilor hepatice şi cardiovasculare..

45,00 Lei

Armurariu

ARMURARIU (Silybum marianum) este o plantă recomandată pentru regenerarea şi detoxifierea ficatului, ajutând la susţinerea funcţiilor hepatice. IST..

22,90 Lei

Astragalus

ASTRAGALUS este un supliment alimentar creat pentru a vă susține sistemul imunitar. Acest produs natural vă va îmbunătăți forța de apărare a organismu..

27,30 Lei

B Natural

B NATURAL este un produs recomandat pentru vitaminizarea, remineralizarea şi îmbunătăţirea stării generale a organismului. CE ESTE DROJDIA DE BERE?..

18,60 Lei

Bitter 200ml

În vechime, bitter-ul suedez era un remediu care se prepara în casă şi era foarte preţuit pentru efectele sale digestive, detoxifiante şi reîntinerito..

35,70 Lei

Bitter 500ml

În vechime, bitter-ul suedez era un remediu care se prepara în casă şi era foarte preţuit pentru efectele sale digestive, detoxifiante şi reîntinerito..

67,90 Lei

Afişare 1 - 12 din 126 (11 pagini)